Dubai ve İstanbul ticaret odaları arasında işbirliği anlaşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dubai Ticaret Odası ile İstanbul Ticaret Odası (İTO) arasında işbirliği anlaşması (mutabakat zaptı/MOU) imzalandı. İTO Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul ve Dubai; Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının kesiştiği noktada iş dünyasına yön veren iki parlak yıldız” dedi.
Dubai Uluslararası Odası (Dubai Chambers) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) işbirliğinde İstanbul’da “Türkiye ile İş Yapmak” başlıklı forum ve networking toplantısı düzenlendi.
İKİ TİCARET ODASI İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASINA İMZA ATTI
Toplantı kapsamında Dubai Ticaret Odası Başkanı Muhammed Ali bin Raşid Lutah ve İTO Başkanı Şekib Avdagiç, iki ticaret odası arasındaki işbirliği anlaşmasına imza attı.

Dubai ve İstanbul ticaret odaları arasında işbirliği anlaşması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İstif Material Handling ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın