1. Haberler
  2. Haber
  3. Ozan Durak, FIATA Dünya Birincisi Oldu

Ozan Durak, FIATA Dünya Birincisi Oldu

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orta Koridor, yeşil dönüşüm ve akıllı lojistik üzerine hazırladığı çalışmayla Avrupa Bölgesi birinciliğinin ardından dünya finaline yükselen Ozan Durak, FIATA’nın 100. yılında uluslararası başarı elde etti.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) adayı ve Hellmann Worldwide Lojistik Deniz Yolu Taşımacılığı Operasyonel Mükemmellik Müdürü Ozan Durak, FIATA ve TT Club tarafından düzenlenen 2026 Genç Lojistik Profesyonelleri (YLP) Ödülü’nde dünya birincisi seçildi. Milano’da gerçekleştirilen FIATA Dünya Kongresi’nde açıklanan sonuçlarla Durak, Türkiye’ye uluslararası başarı kazandırdı.

Orta Koridor ve Yeşil Dönüşüm Odaklı Çalışma

“The Energy Nexus: Orchestrating the Green Transition via the Middle Corridor & Smart Logistics” başlıklı çalışmasıyla Avrupa Bölgesi birincisi olan Durak; enerji dönüşümü, Orta Koridor ve akıllı lojistik konularına odaklandı. Dünya finalinde Afrika ve Orta Doğu Bölgesi birincisi Mavis Rwodzi ve Asya-Pasifik Bölgesi birincisi Yu Yang ile yarışan Durak, ödülünü kongrenin Gala Gecesi’nde düzenlenen törenle aldı.

UTİKAD Başkanı Bilgehan Engin ve UTİKAD Genel Müdürü, FIATA Lojistik Enstitüsü Başkanı Alperen Güler, başarının genç Türk lojistik profesyonellerinin uluslararası rekabet gücünü ortaya koyduğunu vurguladı. FIATA’nın kuruluşunun 100. yılında elde edilen bu sonuç, Türkiye’nin lojistik alanındaki genç insan kaynağının uluslararası görünürlüğü açısından önem taşıyor.

Ozan Durak, FIATA Dünya Birincisi Oldu
+ -

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

İstif Material Handling ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bize Katılın